Indeks Sitemap A-Å Udskriv Læs højt Hjælp
Kommuneplan 2009-2021 generelt
Bosætning og Byudvikling
Erhverv
Livsfaser og Læring
Småbørn
Skolebørn
Unge
Voksne
Ældre
Infrastruktur og Tekniske anlæg
Kulturarv
Oplevelser og Fritidsliv
Landskab, natur og vand
Miljøvurdering
 
Tønder Kommune
Wegners Plads 2
6270 Tønder
Tlf. 74 92 92 92
E-mail: toender@toender.dk

Du er her: Forside Hovedstruktur & Retningslinier Livsfaser og Læring

Livsfaser og læring i Tønder Kommune

Fællesskab og social aktivitet skaber livskvalitet. Vi vil derfor sætte fokus på udvikling af fællesskaberne. Vi håber på den måde, at vi kan fremme lysten til lære hele livet og at vi kan give borgerne modet til at være en aktiv del af kommunen.

Mange lever længere og færre bliver født i Tønder Kommune. Det gør, at sammensætningen af befolkningen ændrer sig. I Tønder Kommune kommer vi udviklingen i møde ved at udvikle tilbud til alle livsfaser – tilbud som indeholder læring og kvalitet for den enkelte.

I Tønder Kommune skal alle børn og unge have mod på livet og uddannelse samt lyst til at lære. Vi sikrer modet og lysten ved at give tilbud, hvor kvalitet og fællesskab er i centrum. Der skal være sammenhæng i livet fra livsfase til livsfase. Derfor skal vi sikre gode overgange mellem livsfaserne, som er forankret i sociale fællesskaber.

I Tønder Kommune styrker vi det gode fællesskab gennem livet ved hjælp af det stærke foreningsliv og de mange muligheder for at mødes. Her har vi et naturligt udgangspunkt for aktiviteter og socialt liv. Vi styrker de gode rammer, så alle får et meningsfyldt hverdags og fritidsliv.

Tønder Kommune vil arbejde for, at borgere med særlige behov sikres lige muligheder for læring og udvikling. Det kan du læse mere om ved at klikke på disse afsnit:

Mindre børn
Skolebørn
Unge
Voksne
Ældre

   

Status

Kommuneplan 2009-2021 Tønder Kommune er vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 31. marts 2011 og offentlig bekendtgjort den. 24. maj 2011.


Billeder

Uddannelse 
Vi tror på, at uddannelse er vejen til det gode liv.

 Legeplads 
Legeplads ved Jejsing skole.